Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding vindt plaats op maandag tot en met vrijdag, van 13.00 tot 18.00 uur. In drukke periodes, zoals bijvoorbeeld proefwerkweken, kunnen de leerlingen langer bij ons terecht.

Om tot goede resultaten te komen, vinden wij het belangrijk dat leerlingen minimaal drie dagen per week aanwezig zijn. Twee middagen per week is uiteraard bespreekbaar, maar verdient zeker in eerste instantie niet de voorkeur.

In schoolvakanties en op feestdagen vindt geen huiswerkbegeleiding plaats. Onderstaande tarieven zijn per maand; vakantieperiodes en vrije dagen zijn reeds verwerkt in deze prijzen.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van SchoolWorks.

XL

Onbeperkt begeleiding binnen de openingstijden van SchoolWorks
€ 350 p/m

L

3 middagen per week huiswerkbegeleiding bij SchoolWorks
€ 325 p/m

M

2 middagen per week huiswerkbegeleiding bij SchoolWorks
€ 270 p/m

Bijles

Voor losse bijlessen rekenen wij € 35, – per uur. Bijles wordt in principe ook altijd per uur gegeven, tenzij anders overeengekomen.

Vaak blijkt er echter behoefte aan meerdere bijlessen, zodat er naar een bepaald doel kan worden toegewerkt. Daarom zijn er ook pakketten met een vast aantal bijlessen. Daarmee zijn de kosten van tevoren duidelijk en kan er ook een planning worden gemaakt om de stof van het betreffende vak te behandelen. De kosten per uur zijn dan ook lager dan bij losse bijlessen.

XL pakket

Pakket van 10 individuele bijlessen van een uur bij SchoolWorks
€ 295

L pakket

Pakket van 5 individuele bijlessen van een uur bij SchoolWorks
€ 160

Los

Losse bijlessen bij SchoolWorks
€ 35 p/u

Examentraining

Voor de examentraining kan worden gekozen uit twee maanden (april en mei) of alleen de maand april. In de meivakantie gaat de training gewoon door, in tegenstelling tot de normale huiswerkbegeleiding.

Voor de examentrainingen gelden onderstaande tarieven.

April en mei

2 maanden examentraining bij SchoolWorks
€ 650

April

1 maand examentraining bij SchoolWorks
€ 450 p/m