Medewerker

Mark

Eigenaar

Mark studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en later Nederlands in Leiden en Amsterdam. In zijn werk als procesontwikkelaar ontdekte hij waar zijn werkelijke passie lag: het opleiden en begeleiden van mensen. Dat is dan ook de reden dat hij zich nu, na onder meer werkzaam te zijn geweest als docent Nederlands op het Adelbert College te Wassenaar, richt op SchoolWorks.

Buiten SchoolWorks is hij ook actief als software ontwikkelaar. Zo bouwde hij voor SchoolWorks een eigen online leerlingvolgsysteem. Daarnaast schrijft hij de nodige verhalen en gedichten.

Medewerker

Florian

Begeleider

Florian is zelf dyslectisch en weet heel goed wat het is om (in andermans ogen) een domme vraag te stellen. Hij heeft hierdoor geleerd dat je verder komt als je wel vraagt en wel durft. Florian probeert daarom altijd een sfeer te creëren waarin leerlingen alles durven te vragen en eerlijk zijn als ze iets niet begrijpen.

Florian heeft naast mensen helpen een grote passie voor basketbal en sport in het algemeen. Ook studeert hij criminologie aan de Universiteit in Leiden en werkt hij naast SchoolWorks als bootcamptrainer.
Zijn sterkste vakken zijn geschiedenis, aardrijkskunde en filosofie.

Medewerker

Emmelien

Begeleider

Dit jaar werkt Emmelien voor het eerst bij SchoolWorks. Vorig jaar heeft zijn haar vwo diploma gehaald en op dit moment heeft zij een tussenjaar waarin ze haar natuurkunde deelcertificaat probeert te halen. Volgend jaar wil zij graag Internationale Betrekkingen met Frans studeren in Schotland en daarom is ze nu druk bezig met selecties voor verschillende universiteiten.

Toen Emmelien nog op Hageveld zat was zij bijna elke dag op het hockeyveld te vinden, waardoor ze weet hoe belangrijk het is om goed te leren plannen. Engels, Frans, Nederlands en Spaans zijn haar favoriete vakken maar ze helpt leerlingen ook graag met aardrijkskunde en geschiedenis. Naast SchoolWorks en natuurkunde doet Emmelien vrijwilligerswerk voor Stichting Vluchtelingenwerk. In de rest van haar vrije tijd reist ze graag en doet ze veel aan sport.

Medewerker

Fons

Begeleider

Fons is 18 jaar en zit in zijn examenjaar VWO op Hageveld. Hij geeft al een paar jaar bijles aan leerlingen voor wiskunde en vind het begeleiden van leerlingen ook heel leuk.
Hij heeft een pre-university gedaan in wiskunde/cryptografie, dus wiskunde is zijn sterkste punt, maar ook andere bètavakken liggen hem goed.

Volgend jaar wil hij econometrie gaan studeren in Amsterdam aan de VU. Hij basketbalt op landelijk niveau in zijn vrije tijd en daar omheen probeert hij nog tijd aan zijn vrienden te besteden door bijvoorbeeld uit te gaan.

Medewerker

Lies

Begeleider

Lies zit op dit moment in haar examenjaar van het VWO op Hageveld. Zij vindt het erg leuk om leerlingen te begeleiden in het leren van vakken en om bijles te geven. Ook helpt ze graag met plannen van huiswerk en/ of toetsen.
Haar sterke punten zijn de bètavakken en geschiedenis. Ze wil heel graag tandarts worden en wil dan ook tandheelkunde gaan studeren in Amsterdam.

Naast school sport ze ook graag, ze zit sinds haar 9e al op voetbal bij HBC. In het weekend doet ze graag leuke dingen met haar vrienden of vriend.

Medewerker

Mark Ruigrok

Begeleider

Mark studeert Science, Business & Innovation aan de VU in Amsterdam en werkt sinds dit jaar voor het eerst bij SchoolWorks. Hij is zelf in de 6e klas op het Hageveld gezakt en heeft vroeger veel moeite gehad met de bètavakken.
Juist hierdoor weet Mark precies waar leerlingen de mist in kunnen gaan bij wis-, schei- en natuurkunde. Het geeft hem veel voldoening om tijdens een uitleg het kwartje te zien vallen en besteedt er veel aandacht aan zodat de leerling het daadwerkelijk door krijgt.

Naast SchoolWorks is Mark een fanatiek basketballer en zet hij zich in als fotograaf en posterontwerper bij zijn studievereniging.